Antwerp-coach Brian Priske.
Volledig scherm
PREMIUM
Antwerp-coach Brian Priske. © Photo News

Onze man op de Bosuil zag hoe labiel Antwerp zich liet afslachten: “Dit was beschamend”

Europa LeagueWat was dit, Antwerp? De Great Old mocht niet verliezen tegen Fenerbahçe, maar het werd een afslachting, zo zag ook onze man op de Bosuil Pieter-Jan Calcoen. “Is Antwerp wel zo goed als iedereen denkt?”

25 reacties

 • Eric Couwels

  6 maanden geleden
  Iedereen zag dat dit niet het echte Antwerp was. We hebben Europees nog nooit teleurgesteld. Priske maakt er een stel stuurloze watjes van. Fisher is een juffertje. Balikwisha is een belofte, geen volwassen voetballer. Benson is geen topper, maar geliefd bij Priske omdat hij de betere is van vis noch vlees. Graag Seck in de verdediging met Engels, Buta en De Laet. Nainggolan saboteer Priske niet in het belang van Antwerp.
 • Guido Meulders

  6 maanden geleden
  Aan de trainer ligt het niet ! Antwerp heeft te weinig goede spelers ! De meeste Antwerpspelers zijn namelijk 1 versnellingspelers ! Koop AUB spelers die meerdere versnellingen hebben !
 • André Lambrechts

  6 maanden geleden
  Het wordt elke week erger...Bataille, Vines, Almeida kunnen niet mee, Fisher overroepen, Benson en Yussuf te wisselvallig, Eggestein ook te licht, volgens mij wordt er met een fluwelen handschoen getraind en is de aanpak van Priske te soft
 • Roger Williams

  6 maanden geleden
  En maar klagen over Frankie vorig jaar terwijl het voetbal verstand van Priske wel heel ver beneden het niveau is van Frankie. Met hem zou er tenminste wel een degelijke defensie staan. Wat komt een amateur als die Vines trouwens doen bij Antwerp? Kan het niveau totaal niet aan.
 • Hendrik Moons

  6 maanden geleden
  Met alle respect, Belgisch lokaal voetbal hoort niet thuis tegen topmannen van Europa. We zijn beter af met voor het voetbal Europa in 4 te delen. Ik denk dat wij thuishoren in groep 3. 2 weg van de top.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.