Onze chef voetbal kijkt uit naar de Europa League-wedstrijd tussen Club Brugge en Dynamo Kiev.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal kijkt uit naar de Europa League-wedstrijd tussen Club Brugge en Dynamo Kiev. © Photo News

Onze chef voetbal vindt dat moeilijk ook moet kunnen voor Club: “Kiev wordt een uitdaging voor Mignolet, Vormer en een paar unsung heroes”

Europa LeagueZonder trainer, zonder je twee beste voetballers, bij -15 graden. Moeilijk moet ook gaan voor Club Brugge, denkt onze chef voetbal. “In de wetenschap dat er altijd nog een terugwedstrijd is. Cool blijven, is de boodschap.”

5 reacties

 • Guy Moreels

  5 maanden geleden
  @ John De Roo : tot nog toe bakt Dynamo Kiev er ook niets van. Brugge speelt met een onuitgegeven elftal. Het centrum van de verdediging doet het tot nu toe prachtig !
 • Georges Vande Velde

  5 maanden geleden
  John DeRoo we zullen zien, club is Europees tot veel in staat
 • John De roo

  5 maanden geleden
  Nu zie je pas hoe belangrijk het is om een Dennis en een Diatta te vervangen door evenwaardige alternatieven. En dan hebben ze nog heel veel geluk gehad dat Lang een schot in de roos was. Dit Club is kansloos tegen Dynamo en heeft in Europa niks te zoeken.
 • Gino vanhie

  5 maanden geleden
  Gino vanhie. De beste twee
 • Merijn Desseyn

  5 maanden geleden
  Intussen ten huize John van den Brom...
 1. Ajax blundert door recordaankoop Haller niet in te schrijven voor Europa League: “Vakje vergeten aanvinken”
  Europa League
  1

  Ajax blundert door recordaan­koop Haller niet in te schrijven voor Europa League: “Vakje vergeten aanvinken”

  Ajax is bij het inschrijven van spelers voor de knock-outfase van de Europa League enorm de mist in gegaan. De Amsterdammers zijn vergeten om recordaankoop Sébastien Haller, die deze winter voor 22,5 miljoen euro werd overgenomen van West Ham United, op de Europese spelerslijst te zetten. Dat betekent dat de spits zo goed als zeker de Europese wedstrijden van Ajax aan zijn neus voorbij ziet gaan, al wordt nog gehoopt op clementie van de UEFA.