Benitez baalt na zijn blunder.
Volledig scherm
Benitez baalt na zijn blunder. © Photo News
Rangers RAN
2
EINDE
2
PSV PSV
 • 40' Goal Antonio Colak
 • 70' Goal Tom Lawrence
 • Ibrahim Sangaré Goal 37'
 • Armando Obispo Goal 78'

Ondanks flater van keeper: PSV dwingt uitstekende uitgangspositie af op veld van Rangers

Champions LeagueIn de play-offs richting groepsfase van de Champions League dwong PSV een uitstekende uitgangspositie af op bezoek bij Glasgow Rangers, dat vorige week nog Union had uitgeschakeld. Het werd 2-2 in Ibrox Park.

3 reacties

 • Felix Visser

  6 maanden geleden
  Ons PSV heeft laten zien dat ze wel degelijk klaar zijn voor de CL gisteravond lieten ze bij grote vlagen zien dat het een topclub is waar vele zich in gaan vergissen, uitblinker Joey Veerman laat zien dat hij klaar is voor dit podium, maar ook de rust van coach Ruud van Nistelrooy is te zien in dit elftal . PSV zal zich plaatsen voor het miljoenenbal en ik als supporter ga me erop verheugen , maar we konden natuurlijk ook zien hoe kinderachtig Schotse fans zijn om met Ajax vlaggen te zwaaien.
 • Jean Paul Heck

  6 maanden geleden
  PSV was een klasse beter met Joey Veerman als de absolute uitblinker.
 • Willem Becker

  6 maanden geleden
  PSV gaat winnen
 1. INTERVIEW. Loïc Lapoussin, stille rasvoetballer van Union, over moeilijk parcours naar de top en jeugd in Parijse banlieue: “Mbappé is niet mijn voorbeeld”
  PREMIUM
  Union
  1

  INTERVIEW. Loïc Lapoussin, stille rasvoetbal­ler van Union, over moeilijk parcours naar de top en jeugd in Parijse banlieue: “Mbappé is niet mijn voorbeeld”

  Noem hem de stille rasvoetballer van Union: Loïc Lapoussin is zelden dé absolute uitblinker, maar speelde al erg sterk in de Europese duels. Zijn parcours naar de top was niet evident: papa jong verloren, opgegroeid in een Parijse banlieue, opleidingscentra moesten hem niet hebben: “Veel jongens zouden gestopt zijn met voetbal, ik niet.”
 2. Antwerp komt met fel statement na incidenten: “Vijf stewards geraakten gewond, waarvan één ernstig”
  Play
  Europa League
  71

  Antwerp komt met fel statement na incidenten: “Vijf stewards geraakten gewond, waarvan één ernstig”

  De voetzoeker op doelman Trapp, het Bengaals vuur voor de aftrap, enkele fans op het veld en vechtpartijen op de tribunes: de match van Antwerp tegen Frankfurt gisteravond krijgt meer dan waarschijnlijk nog een serieus staartje. De club zelf neemt in een fel statement intussen afstand van de gebeurtenissen. “Het doet ons deugd om te merken dat het merendeel van de supporters dit doelloos en schadelijk gedrag openlijk afkeurt.”