Benitez baalt na zijn blunder.
Volledig scherm
Benitez baalt na zijn blunder. © Photo News
Rangers RAN
2
EINDE
2
PSV PSV
 • 40' Goal Antonio Colak
 • 70' Goal Tom Lawrence
 • Ibrahim Sangaré Goal 37'
 • Armando Obispo Goal 78'

Ondanks flater van keeper: PSV dwingt uitstekende uitgangspositie af op veld van Rangers

Champions LeagueIn de play-offs richting groepsfase van de Champions League dwong PSV een uitstekende uitgangspositie af op bezoek bij Glasgow Rangers, dat vorige week nog Union had uitgeschakeld. Het werd 2-2 in Ibrox Park.

3 reacties

 • Felix Visser

  2 maanden geleden
  Ons PSV heeft laten zien dat ze wel degelijk klaar zijn voor de CL gisteravond lieten ze bij grote vlagen zien dat het een topclub is waar vele zich in gaan vergissen, uitblinker Joey Veerman laat zien dat hij klaar is voor dit podium, maar ook de rust van coach Ruud van Nistelrooy is te zien in dit elftal . PSV zal zich plaatsen voor het miljoenenbal en ik als supporter ga me erop verheugen , maar we konden natuurlijk ook zien hoe kinderachtig Schotse fans zijn om met Ajax vlaggen te zwaaien.
 • Jean Paul Heck

  2 maanden geleden
  PSV was een klasse beter met Joey Veerman als de absolute uitblinker.
 • Willem Metdewaterpomptang

  2 maanden geleden
  PSV gaat winnen
 1. Antwerp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbelangrijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwinning”
  Antwerp
  2

  Ant­werp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbe­lang­rijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwin­ning”

  Na de bekeruitschakeling tegen Westerlo en de slappe prestatie tegen Cercle Brugge zou Antwerp in de Europese match van donderdag tegen Fenerbahçe wat ons betreft nog wel eens een statement mogen maken. Al voelt Antwerps trainer Brian Priske niet per se die noodzaak. “Tegen Cercle speelden we slecht, maar er was wel inzet en mentaliteit. Bovendien hebben we in de voorbije maanden al meermaals mooi voetbal gebracht.”
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.