Gerkens druipt af.
Volledig scherm
Gerkens druipt af. © BELGA
0
EINDE
1
 • Johannes Eggestein 55'

Matig Antwerp op eigen veld verrassend onderuit tegen LASK, drie ploegen delen nu leiding in groep

Europa LeagueAntwerp heeft voor het eerst verloren in deze Europa League. De ‘Great Old’ deed dat verrassend tegen LASK Linz - het werd 0-1. Antwerp moet de Oostenrijkers én Tottenham daardoor naast zich dulden in de stand.

8 reacties

 • karel daneels

  9 maanden geleden
  zichzelf overschat en de tegenstrever onderschat en dan gaat men de boot in .
 • Eric Camps

  9 maanden geleden
  Als enkele belangrijke pionnen het laten afweten kom je niet verder. Wat een verschil met vorige Europese wedstrijd. Of was dat maar éénmalig? Dankzij dit resultaat is er weinig of geen marge voor mindere resultaten. Het zal keihard werken worden de volgende wedstrijden. Ook in de reguliere competitie. COYR.
 • op de beeck eddie

  9 maanden geleden
  Antwerp heeft veel spelers binnen gehaald maar van echte kwaliteit kan men niet spreken jammer! Een stabiele ploeg is het niet veel zwakke schakels en veel spelers waren bij hun ex ploeg op een zijspoor... zal niet voor niets zijn.
 • Ken Delespierre

  9 maanden geleden
  Deze nederlaag is naar mijn inziens belachelijker dan het verlies van Brugge tegen Dortmund!
 • Sven Stolk

  9 maanden geleden
  Matig Antwerp? Bericht van onze pers. Antwerp staat eerste in dat klassement. Verwacht was ze 0 punten nu hadden. Denk we mogen zeggen pers zelfs na vanavond Antwerp in België als Europa rekening mee te houden is. Voetbal is nooit wetenschap maar om 12 + 1 in tweede klasse te zijn zet Antwerp ineens binnen hun plan van 5 jaar een mogelijke Europese overwintering. Wie deed hen voor komende uit 2 de klas? Antwerp heeft anti mensen nodig. Daar groeien ze van.