Bryan Heynen - Radja Nainggolan - Julien De Sart
Volledig scherm
Bryan Heynen - Radja Nainggolan - Julien De Sart © Photo News/BELGA

Genk treft West Ham en Dinamo Zagreb, Antwerp moet naar Olympiacos en Frankfurt in Europa League - Gent in Conference League tegen Partizan en Flora Tallinn

Europa & Conference LeagueRacing Genk en Antwerp weten wat hen te doen staat om te overwinteren in de Europa League. De Limburgers nemen het in groep H op tegen Dinamo Zagreb, West Ham United en Rapid Wien. Antwerp komt terecht in groep D, bij Olympiacos, Eintracht Frankfurt en Fenerbahçe. In de groepsfase van de Conference League neemt AA Gent (groep B) het dan weer op tegen Partizan Belgrado, Flora Tallinn en Anorthosis Famagusta.

3 reacties

 • Tim Van Acker

  3 maanden geleden
  Van alle Belgische clubs heeft Club, welliswaar te verwachten, de zwaarste loting. Gent heeft een haalbare kaart terwijl zowel Genk als Antwerp ook wel hun beste spel nodig gaan hebben.
 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  Gemakkelijke matchen zijn er niet meer voor de tweede beste ploeg van het land, maar het is wel haalbaar, idem voor Gent en Antwerp.
 • Johan hendrickx

  3 maanden geleden
  Valt nog mee want A, B en C zijn stukken zwaarder!
 1. Antwerp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbelangrijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwinning”
  Antwerp
  2

  Ant­werp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbe­lang­rijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwin­ning”

  Na de bekeruitschakeling tegen Westerlo en de slappe prestatie tegen Cercle Brugge zou Antwerp in de Europese match van donderdag tegen Fenerbahçe wat ons betreft nog wel eens een statement mogen maken. Al voelt Antwerps trainer Brian Priske niet per se die noodzaak. “Tegen Cercle speelden we slecht, maar er was wel inzet en mentaliteit. Bovendien hebben we in de voorbije maanden al meermaals mooi voetbal gebracht.”
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.