Photo News
Volledig scherm
© Photo News
FCSB FCS
0
EINDE
0
Anderlecht AND

Geen goals in Boekarest: Anderlecht en FCSB komen in evenwichtig duel niet tot scoren

Conference LeagueAnderlecht keert met een punt terug uit Roemenië. De sluimerende crisis is daarmee niet bezworen, maar is gezien de omstandigheden waarin de Brusselaars zich bevinden wél een opsteker.

18 reacties

 • franky van damme

  5 maanden geleden
  We hebben goeie spelers genoeg. Enkel een manager als Verschueren wordt gemist.
 • Bruno Vanhelmont

  5 maanden geleden
  Uit dit Anderlecht worden spelers gerekruteerd voor de nationale ploeg. Waar is Martinez mee bezig?
 • Miel Geers

  5 maanden geleden
  Is dat het voetbal van het huidige RSCA ? Niet om aan te zien !
 • Germain De Block

  5 maanden geleden
  Nog maar eens een schande,duidelijke strafschop niet gegeven!volgt vandenhaute vandenstock mischien?
 • Jan Elyn

  5 maanden geleden
  Brilscore, tegen Janneken en Mieke, en er wordt al gesproken van een opsteker.
 1. Anderlecht blijft in het sukkelstraatje: Veldman debuteert met onnodige draw tegen FCSB, Europese overwintering blijft wel mogelijk
  Play
  Conference League
  57

  Anderlecht blijft in het sukkel­straat­je: Veldman debuteert met onnodige draw tegen FCSB, Europese overwinte­ring blijft wel mogelijk

  Geen overwinning voor Anderlecht in de eerste match na het ontslag van Felice Mazzu. Paars-wit bleef op een 2-2-gelijkspel steken tegen het bescheiden FCSB. Twee keer gooide het een voorsprong al te makkelijk te grabbel. Dankzij de nederlaag van Silkeborg bij West Ham is het Europese verhaal van Anderlecht wel nog niet afgelopen. Volgende week volstaat enkel winst op Deense bodem voor overwintering.
 2. INTERVIEW. Loïc Lapoussin, stille rasvoetballer van Union, over moeilijk parcours naar de top en jeugd in Parijse banlieue: “Mbappé is niet mijn voorbeeld”
  PREMIUM
  Union
  1

  INTERVIEW. Loïc Lapoussin, stille rasvoetbal­ler van Union, over moeilijk parcours naar de top en jeugd in Parijse banlieue: “Mbappé is niet mijn voorbeeld”

  Noem hem de stille rasvoetballer van Union: Loïc Lapoussin is zelden dé absolute uitblinker, maar speelde al erg sterk in de Europese duels. Zijn parcours naar de top was niet evident: papa jong verloren, opgegroeid in een Parijse banlieue, opleidingscentra moesten hem niet hebben: “Veel jongens zouden gestopt zijn met voetbal, ik niet.”