Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dessers beste supersub in Europa (en op jacht naar record van Cristiano Ronaldo)

Europa LeagueAcht goals als invaller. Geen enkele speler in Europa scoort meer als supersub dan Cyriel Dessers. Vijf goals daarvan maakte de Belg van Feyenoord in blessuretijd. Enkel Cristiano Ronaldo deed hem dat al voor. 

0 reacties

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Vlaming in Assisi: “De Italianen zijn zeker van winst, de pers begint te twijfelen”

  Vlaming in Assisi: “De Italianen zijn zeker van winst, de pers begint te twijfelen”

  Ook in Italië is de spanning te snijden voor de EK-match tegen België. Niet alleen bij de Italianen zelf, maar ook bij de Belgen die daar wonen. Kris Van Handenhoven woont in Assisi en baat daar een vakantieverblijf uit. “De Italianen zijn nog altijd zeker dat ze gaan winnen, maar trainers en de pers zijn toch al genuanceerder. Ze zeggen dat ze een ‘magische nacht’ nodig zullen hebben”, zegt Kris bij HLN LIVE.
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.