AFP
Volledig scherm
© AFP
FC Barcelona BAR
1
EINDE
1
Napoli NAP
 • 59' Goal Ferran Torres
 • Piotr Zielinski Goal 29'

Barcelona schiet zichzelf in de voet en blijft steken op gelijkspel tegen efficiënt Napoli

Europa LeagueEen klinische Zielinski en een goedkope penalty voor 1-1. Barcelona en Napoli hielden elkaar gisteravond in, jawel, de Europa League, in evenwicht. En daar mochten vooral de Italianen blij mee zijn.

10 reacties

 • eric debanne

  7 maanden geleden
  Penalty kado in verpakking met grote strik voor Barça ...! Jammer voor Napels en Dries Mertens Succes voor terugmatche voor de Italianen 👍
 • Rik Cappelle

  7 maanden geleden
  De oude Suarez had er gewoon vier tegen de touwen gevlamd.
 • Koen Govaerts

  7 maanden geleden
  k Heb weggezapt na de 'penaltyfout´ voor Barca, hoe belachelijk zeg, alsof de bal anders voor de voeten van een aanvaller zou gekomen zijn.
 • Chris Verelst

  7 maanden geleden
  Niet te begrijpen , dat Dries in zo'n match op de bank zit ,zegt veel over die trainer
 • Jonathan Loterman

  7 maanden geleden
  Zodra de VAR tussen kwam om daar een penalty te geven, af gezet. Voetbal is triestig geworden
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.