Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Antwerp-coach Priske: “Het is simpel: we moéten zes op zes pakken”

Europa LeagueBrian Priske zei zopas: “Het is simpel, we moeten zes punten pakken in de twee komende Europese matchen.” Te beginnen morgenavond in Frankfurt.

0 reacties

 1. Union pakt zes op zes in Europa League, met Teuma als meesterchef naar spectaculaire 3-2-zege tegen Malmö: “Onze plek in Europa waard”
  Play
  Europa League
  14

  Union pakt zes op zes in Europa League, met Teuma als meester­chef naar spectacu­lai­re 3-2-zege tegen Malmö: “Onze plek in Europa waard”

  Union lijkt al een vroege optie te nemen op Europees overwinteren: na een 1-2 achterstand graaide Union in pletwalsmodus de zege (3-2). Straf toch hoe Union ook in Europa appetijtelijk voetbal serveert - met verfijnde smaken, peper en zout. “Nu wil ik dat we een Europese zege ook laten volgen met een goede wedstrijd en uitslag in de Belgische competitie”, zo zet coach Geraerts zijn team al scherp voor Eupen zondag.
 2. Anderlecht blijft in het sukkelstraatje: Veldman debuteert met onnodige draw tegen FCSB, Europese overwintering blijft wel mogelijk
  Play
  Conference League
  57

  Anderlecht blijft in het sukkel­straat­je: Veldman debuteert met onnodige draw tegen FCSB, Europese overwinte­ring blijft wel mogelijk

  Geen overwinning voor Anderlecht in de eerste match na het ontslag van Felice Mazzu. Paars-wit bleef op een 2-2-gelijkspel steken tegen het bescheiden FCSB. Twee keer gooide het een voorsprong al te makkelijk te grabbel. Dankzij de nederlaag van Silkeborg bij West Ham is het Europese verhaal van Anderlecht wel nog niet afgelopen. Volgende week volstaat enkel winst op Deense bodem voor overwintering.