Hoe hou je je panden lang in topconditie? Sterrenchef Thijs Vervloet deelt 9 praktische tips: "Zorg dat er geen druppel water meer aan je pan kleeft als je ze opnieuw in de kast zet."
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe hou je je panden lang in topconditie? Sterrenchef Thijs Vervloet deelt 9 praktische tips: "Zorg dat er geen druppel water meer aan je pan kleeft als je ze opnieuw in de kast zet." © Shutterstock / Eva Verbeeck

“Zorg dat er geen druppel water meer aan je pan kleeft als je ze wegzet”: topchef deelt 9 tips om jouw pannen zolang mogelijk mee te laten gaan

Bij de ene staan ze netjes gestapeld in de kast, bij de ander is het een chaotisch allegaartje waarvan de bijpassende deksels al lang verdwenen zijn. Maar weet jij welke potten en pannen echt onmisbaar zijn, waarvoor je best een kleef- en antikleefpan gebruikt en hoe je ze het best onderhoudt? Sterrenchef Thijs Vervloet van restaurant Colette - De Vijvers (**) deelt 9 praktische tips om je pannen langer in leven te houden. “Je steelpannen hang je best omhoog.”

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Spaghetti als ontbijt: een goed plan? Diëtist Michael Sels legt uit wat dat met je lichaam doet

  Spaghetti als ontbijt: een goed plan? Diëtist Michael Sels legt uit wat dat met je lichaam doet

  Goedele Liekens bekende onlangs dat ze een bord spaghetti als ontbijt best kan appreciëren en de zoon van Jeroen Meus begint de dag graag met misosoep. Is zo’n warme maaltijd in de ochtend een goed plan, of houd je het toch maar beter bij yoghurt en granola? We vroegen het aan diëtist Michael Sels: “Of je een stuk pizza om 8 uur ’s morgens of om 8 uur ’s avonds eet, het wordt er niet gezonder op.”