Het HLN Eten-weekmenu voorziet elke week 5 betaalbare, smakelijke en makkelijk te bereiden recepten.
Volledig scherm
Het HLN Eten-weekmenu voorziet elke week 5 betaalbare, smakelijke en makkelijk te bereiden recepten. © Bram Debaenst / Lot Van Riel

WEEKMENU. Deze 5 gerechten maken Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman klaar voor 19,40 euro

WeekmenuDe zomer is dan wel voorbij, maar heel wat heerlijke seizoensproducten zijn nog op hun best. Courgetten, zongerijpte tomaten, blauwe bessen... ze barsten van vitamines én van smaak. Dankzij deze 5 recepten van onze 3 gloednieuwe HLN-chefs tover je de komende week makkelijke en betaalbare gerechten op tafel die je helpen om het zomergevoel nog even vast te houden.

  1. Wél lekker eten, geen vakantiekilo’s: Sandra Bekkari tipt hoe je het hele jaar door zorgeloos geniet van eten. “Vergeet dat nu-of-nooit-scenario”
    PREMIUM

    Wél lekker eten, geen vakantiekilo’s: Sandra Bekkari tipt hoe je het hele jaar door zorgeloos geniet van eten. “Vergeet dat nu-of-nooit-scenario”

    Veel mensen die een kilootje kwijt willen, letten extra op hun eten. Op vakantie gaan of genieten tijdens het weekend kan in die gevallen een bron van stress zijn. Want welke keuzes maak je in de rij voor dat grote buffet op je all-in vakantie? Bestel je die cocktail op restaurant of niet? En na de vakantie of het weekend: hoe pak je het dan weer aan als je hier en daar te veel hebt gegeten? Voedingsdeskundige Sandra Bekkari geeft 8 concrete tips en tricks om zorgeloos te genieten.