Sterrenchef Luc Bellings proeft 13 sauzen voor bij de barbecue.
Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenchef Luc Bellings proeft 13 sauzen voor bij de barbecue. © Rudi Van Beek

Wat zijn de lekkerste én slechtste barbecuesauzen? Sterrenchef Luc Bellings proeft en oordeelt

Morgen is het een feestdag én lekker weer. Het ideale moment om de barbecue aan te steken! Sterrenchef Luc Bellings proeft verschillende sauzen uit de supermarkt, want welke smaken nu écht het lekkerst? En welke kan je beter niet kopen? “Een saus die voldoende gekruid en zelfs wat pittig is volstaat. Terwijl heel wat fabrikanten blijkbaar - foutief - menen dat een BBQ-saus nóg doorrookter moet smaken dan het vlees zelf.”

44 reacties

 • Lodewijk Verborgt

  7 dagen geleden
  Is de smaak van Bellings heilig misschien? Wat hij het lekkerst vindt staat bij mij misschien op de laatste plaats. Smaken verschillen. Of weet dat sterrenchefke dat misschien niet.
 • Geert Cabbeke

  1 week geleden
  Is Bellings zelf een topper. Moest ik restaurantuitbater zijn en die komt binnen, ik gaf hem onmiddellijk een trap onder zijn kont.
 • Patrick Van Puyenbroeck

  1 week geleden
  Als ik morgen opsta kan ik op zowat alles kritiek geven, van regering, koning, voetballers tot sterrenchefs. Het commentaar van ons Lucske zal mij volledig worst wezen, dus eet en drink ik wat IK lekker vind zonder betaald te worden. Smakelijk Luc en het ga je goed.
 • robby dobbels

  1 week geleden
  Dus omdat Bellings het niet lekker vind is het slechte saus. Hij zou zelf beter moeten weten.
 • Jean De Grande

  1 week geleden
  Het enige dat ik gebruik van al die spullen op tafel is de pepermolen. Maar andere mensen hebben gelukkig een andere smaak. Het zou anders wel saai worden.