Bij A Cevicheria is de reuzenoctopus aan het plafond de blikvanger van het restaurant
Volledig scherm
PREMIUM
Bij A Cevicheria is de reuzenoctopus aan het plafond de blikvanger van het restaurant © rv

Waar eet ... Linde Merckpoel? “Voor deze hemelse combinatie zou ik een moord begaan”

“Zelfs in mijn stamrestaurants bestel ik het liefst iets wat ik nog nooit heb gegeten. En als het gerecht een onuitspreekbare naam heeft, ben ik al helemaal geïntrigeerd”, vertelt Linde Merckpoel (37). Hoewel ze al jaren trouw is aan de VRT, houdt ze op restaurant het liefst van afwisseling. Dit zijn haar favoriete culinaire adresjes.

  1. “Terwijl vader de frieten bakt in ossenwit, verwelkomt de zoon je in het restaurant”: de 7 eetadresjes van chef Seppe Nobels
    PREMIUM

    “Terwijl vader de frieten bakt in ossenwit, verwelkomt de zoon je in het restaurant”: de 7 eetadres­jes van chef Seppe Nobels

    Chef Seppe Nobels van Instroom Academy was onlangs op televisie nog te zien in ‘Restaurant Misverstand’. Dat hij zelf ook graag uit eten gaat is zeker géén misverstand. Aan zijn favoriete adressen zijn heel wat mooie herinneringen verbonden. “Hier kwam ik altijd eten met mijn ouders wanneer ik mijn rapport kreeg”, vertelt de chef. Hij deelt zijn lievelingsplaatsen in Brussel, Antwerpen, Anderlecht, Mechelen en Peru.