Seppe Nobels verklapt zijn favoriete (exotische) eetadresjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Seppe Nobels verklapt zijn favoriete (exotische) eetadresjes. © rv / Thomas Sweertvaegher

Waar eet groentechef Seppe Nobels? “Voor sfeer en gezelligheid moet je hier niet zijn, maar het eten is om duimen en vingers bij af te likken”

Is het voor de malse steak, de glimlach van de gastvrouw of het mooie decorum? Elke week tipt een bekende medemens zijn favoriete plekken om duimen en vingers van af te likken. Deze week is sterrenchef Seppe Nobels (39) ons culinair kompas. In zijn Instroom Academy - dat begon als een tijdelijk project - stoomt de groentechef vluchtelingen klaar voor een job in de culinaire sector. De lekkerste wereldkeuken, die vindt hij in Antwerpen haast achter zijn hoek, of bij een van zijn reizen naar een zuiders land.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Dit zijn de 7 favoriete adresjes van topchef die voor België naar Bocuse d’Or trekt: “Hiervoor spring ik meteen in de wagen”
  PREMIUM

  Dit zijn de 7 favoriete adresjes van topchef die voor België naar Bocuse d’Or trekt: “Hiervoor spring ik meteen in de wagen”

  Sam Van Houcke, chef-kok van restaurant Maste, mag ons land eind maart vertegenwoordigen in Boedapest tijdens de Bocuse d’Or. Geselecteerd worden voor deze prestigieuze wedstrijd, ook wel eens de Olympische Spelen van de gastronomie genoemd, is niet min. Maar waar gaat de Gentse chef zelf eten? Ontdek hier zijn zeven favoriete restaurants in Vlaanderen.
 3. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.