Waar eet Andy Peelman?
Volledig scherm
PREMIUM
Waar eet Andy Peelman? © VTM

Waar eet acteur en presentator Andy Peelman? “Moest ik niet zo ver wonen, zou ik elke dag in dit Italiaanse restaurant komen eten”

“Acht jaar geleden was ik een politieman die met zijn hond op patrouille ging”, vertelt Andy Peelman (38). “Nu presenteer ik op maandagavond het spelprogramma ‘Spartacus Run’ op VTM.” Tijdens het weekend vind je hem het liefst in restaurants met lekker eten in een no-nonsensesfeer. Hij deelt zijn favoriete eetadressen in onder andere Aalst, Lieferinge, Genk en Hilversum.

 1. 1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord

  1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord

  Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk!
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 3. Dit is de winnaar van De Leukste Zomerbar van het jaar: “Deze chef kent duidelijk iets van smaken en technieken!”
  Play

  Dit is de winnaar van De Leukste Zomerbar van het jaar: “Deze chef kent duidelijk iets van smaken en technieken!”

  Gazon uit de groene rand van Gent is vanavond verkozen tot Dé Leukste Zomerbar van het jaar door HLN. De driekoppige jury, bestaande uit Piet Huysentruyt, Sepideh Sedaghatnia en Jelle Beeckman, was serieus onder de indruk van het eet- en drinkaanbod hier. “De HLN-lezers weten duidelijk waar het goed is”, vertelden ze. “Wat een erkenning!", klinkt het bij de uitbaters. “Dit gaan we voor de rest van ons leven meedragen.”