Piet Vande Casteele is viskok van het jaar 2022
Volledig scherm
Piet Vande Casteele is viskok van het jaar 2022 © Frank Croes/rv

Viskok van het Jaar maakt rog klaar én deelt zijn tips en tricks: “Rog bevat geen graten en is supersnel klaar te maken”

Piet Vande Casteele (24) uit Deinze is sinds deze week Viskok van het Jaar 2022. Zijn culinaire hoogstandje met als hoofdingrediënt de Vis van het Jaar 2021 – de rog – kon de jury het meest overtuigen. De topchef geeft enkele praktische tips om rog optimaal te bereiden.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Piet Vande Casteele (24) uit Deinze is Viskok van het Jaar 2022: “Mooie opsteker na pittige jaren”
  PREMIUM
  Grammene/Deinze

  Piet Vande Casteele (24) uit Deinze is Viskok van het Jaar 2022: “Mooie opsteker na pittige jaren”

  Met een rollade van rog rijfde Piet Vande Casteele uit Grammene, een dorpje bij Deinze, de titel Viskok van het Jaar 2022 binnen. Sinds hij als souschef een achtste plaats op de Bocuse d’or - het wereldkampioenschap koken - behaalde, gaat het hard voor de jonge Grammenaar. Met cateringopdrachten en pop-ups houdt de kersverse viskok het hoofd boven water in woelige tijden.