Op zoek naar originele geschenken voor vrienden en familie? Deze culinaire toppers geven ons hun favorieten voor onder de kerstboom.
Volledig scherm
PREMIUM
Op zoek naar originele geschenken voor vrienden en familie? Deze culinaire toppers geven ons hun favorieten voor onder de kerstboom. © rv

Van toffe sokken in wijnthema tot Japanse whisky: 20 culinaire cadeaus onder de 50 euro van en door foodies

Heb je met familie of vrienden Secret Santa gedaan en ben je nog last minute op zoek naar kerstcadeaus onder de 50 euro? Geen paniek, wij snoepten de 20 ideale culinaire geschenken af die op de wishlist prijken van chef Peter Goossens, gastheer Jonas Kellens, sommelier Sepideh Sedaghatnia en bartender Noa Van Ongevalle. Van leuke hebbedingetjes tot handige tools voor de gepassioneerde hobbykok: uitpakpret gegarandeerd!

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.