5x snelle fastfood voor op drukke dagen van Elise Van de Poele
Volledig scherm
5x snelle fastfood voor op drukke dagen van Elise Van de Poele © Wout Hendrickx

Van raviolilasagne tot snelle naanpizza: 5x snelle fastfood die op amper 30 minuten klaar is

Fastfood hoeft heus geen snelle, vette hap te zijn. Wie het slim aanpakt, tovert in nog geen halfuur een voedzame maaltijd op tafel. Ons advies? Kook een dubbele portie, want iedereen zal meer willen. En zo heb je meteen een extra portie voor wanneer zelfs dat halfuurtje koken er te veel aan is. Ready, set, cook!

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Zo mislukt je gepocheerde ei nooit meer dankzij Piet Huysentruyt: “Als het water te koud is, blijft het ei aan de bodem kleven”
  PREMIUM

  Zo mislukt je gepocheer­de ei nooit meer dankzij Piet Huysen­truyt: “Als het water te koud is, blijft het ei aan de bodem kleven”

  Niets beter op de Paasbrunch binnenkort dan een heerlijk gepocheerd ei waar het eigeel perfect uitstroomt. Maar hoe zorg je ervoor dat het eiwit goed blijft samenhangen? En wat zijn de geheimen om deze eibereiding niet te laten mislukken? “Er zijn trucjes die een ei pocheren tot kinderspel maken”, legt HLN-chef Piet Huysentruyt uit. Hij gidst je door de 5 ultieme stappen, deelt 5 gouden tips én een exclusief brunchrecept met een alternatieve manier om te pocheren.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Sportdiëtiste deelt 3 voedingsschema’s voor élk type sporter, van beginner tot gevorderde: “Voeding afstemmen helpt altijd”
  PREMIUM

  Sportdië­tis­te deelt 3 voedingsschema’s voor élk type sporter, van beginner tot gevorderde: “Voeding afstemmen helpt altijd”

  Staat binnenkort de Antwerpse 10 miles op je planning of wil je gewoon werken aan je conditie in de fitness? “Wat je eet, maakt een groot verschil”, zegt sportvoedingsexperte Stephanie Scheirlynck. Ze deelt tips die ze anders aan haar cliënten geeft, stelt drie nuttige voedingsschema’s op én geeft drie recepten voor elk type sporter op elk niveau.
 2. Urban wineries in België: deze 3 producenten maken gewoon wijn in de stad. Hoe kan dat? En welke invloed heeft dit op de smaak en prijs?
  PREMIUM

  Urban wineries in België: deze 3 producen­ten maken gewoon wijn in de stad. Hoe kan dat? En welke invloed heeft dit op de smaak en prijs?

  Wie aan wijn denkt, denkt meteen aan wijngaarden op het land, maar tegenwoordig is er een nieuwe generatie wijnmakers die haar wijnen binnen de stadsmuren maakt. Hoe komt een wijn tot stand in de stad? Hoe beïnvloedt dat de smaak en de prijs? En waar kan je dit in ons land al proeven? Sommeliers Joachim Boudens (Hertog Jan at Botanic Sanctuary**) en Tom Leven (Hof van Cleve***) zijn alvast fan. “Deze wijn staat veel dichter bij de consument.”
 3. 5x lekker koken voor 21,5 euro: HLN-chefs tippen deze toprecepten voor de komende week

  5x lekker koken voor 21,5 euro: HLN-chefs tippen deze toprecep­ten voor de komende week

  Weet je nog niet wat je de komende week gaat klaarmaken? Zet eens zalm op het menu. Sandra Bekkari tipt een heerlijk receptje waarbij je de vis een oosters tintje geeft door hem te marineren en te combineren met wok van Chinese kool. Jelle Beeckman maakt er dan weer taco's met sushirijst van. Piet Huysentruyt stilt op zijn beurt je honger met klassieke Vlaamse kost. En dat allemaal niét kostelijk voor de portefeuille: dat smaakt extra goed dus! Voor welk gerecht ga jij?