Yalo Gent & Stout Oostende
Volledig scherm
Yalo Gent & Stout Oostende © rv

Van Libanese hapjes tot een côte à l’os van één kilo: de 5 beste adresjes voor foodsharing van dit moment

RESTOWIJZER. Keuzestress op restaurant, we kennen het allemaal. Zeker wanneer alles er zo lekker uitziet, krijg je dikwijls zin om ook andere gerechten te proeven.  Wij tippen vijf adresjes in Vlaanderen, waar je samen met je gezelschap tal van hapjes en gerechten deelt. 

  1. “De zee is onze achtertuin.” 3 topgerechten uit het nieuwe kookboek van de Zeeuwse BlendBrothers

    “De zee is onze achtertuin.” 3 topgerech­ten uit het nieuwe kookboek van de Zeeuwse BlendBro­thers

    Op hun vele verre reizen als foodadviseurs en cateraars ontdekten de Zeeuwse broers Hendrik en Kamiel Buysse tal van creatieve visbereidingen. De lokale exemplaren vervingen ze door vis uit onze Noordzee. Het resultaat zijn 70 eenvoudige en creatieve vis-, schaal- en schelpdierbereidingen. Van gestoomde tarbot met courgette en basilicum tot zeebaars vierge: met deze 3 gerechten til je lokaal lekkers uit de zee naar het hoogste (en meest smaakvolle) niveau.