Luc Bellings test airfryersnacks met de Philips Airfryer Premium XXL: welke snacks zijn je geld waard?
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Bellings test airfryersnacks met de Philips Airfryer Premium XXL: welke snacks zijn je geld waard? © Steven Richardson

Van bitterballen tot kaaskroketten: welke snacks voor de airfryer zijn je geld waard? Luc Bellings proeft er 10 en deelt een 9/10 én 0/10 uit

Koud weer, bijna weekend én de Rode Duivels liggen uit het WK: dat vraagt om comfortfood. Die airfryer staat al klaar, maar welke snacks gooi je er het liefst in? Luc Bellings proeft 10 hapjes voor in de heteluchtfriteuse en haalt er de lekkerste en slechtste uit. Van kaasballetjes tot frikandellen: welke snack is jouw geld waard? “Dit is een perfect en minder vettig alternatief voor snacks uit de frituur!”

 1. Stijn Baert proeft steak-friet in 4 bekende traditiezaken in Vlaanderen: waar eet je de beste? “Qua prijs-kwaliteit is deze onklopbaar”
  PREMIUM

  Stijn Baert proeft steak-friet in 4 bekende traditieza­ken in Vlaanderen: waar eet je de beste? “Qua prijs-kwaliteit is deze onklopbaar”

  Met biefstuk-friet kan je iedereen een plezier doen, maar waar eet je de lekkerste versie? HLN-foodie Stijn Baert gaat maandelijks op zoek in Vlaanderen. “Als ik niet zo ver woonde, kwam ik hier zeker een paar keer per jaar eten", verzucht Stijn na zijn bezoek aan vier brasserieën met oog voor authenticiteit, getipt door de HLN-lezers. Moet de voorlopige nummer één op de restokaart plaats maken? “Ook de kropsla, de witloofsalade en de mayonaise benaderden de perfectie.”
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.