Stoofpotje met lamsvlees en wintergroenten
Volledig scherm
Stoofpotje met lamsvlees en wintergroenten © Wout Hendrickx / Foodphoto

Stoofpotje met lamsvlees en wintergroenten

MaandagDe titel van dit recept verklapt het al: een klassiek stoofpotje, perfect voor extra gezelligheid. En wie me kent, weet het. Ik houd van gerechten die lekker staan te pruttelen, zodat ik intussen de tafel gezellig kan dekken of snel nog even opruimen.

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 3. Zijn diepvriesgroenten even gezond als verse groenten? En welk brood kies je best? Sandra Bekkari deelt 6 keuzetips voor de supermarkt

  Zijn diepvries­groen­ten even gezond als verse groenten? En welk brood kies je best? Sandra Bekkari deelt 6 keuzetips voor de supermarkt

  Gezonder eten begint in de supermarkt, maar dat is niet altijd evident. Want hoe maak je de slimste keuzes? En waar moet je op letten als je de etiketten van producten leest? Op dag 9 van de ‘Start Gezond’-challenge helpt Sandra Bekkari je op weg in de supermarkt en geeft ze je de ultieme tips om gezond te shoppen. “Voor de ingrediënten geldt: hoe korter de lijst, hoe beter.”