Waar eet zanger Christoff graag in zijn vrije tijd?
Volledig scherm
PREMIUM
Waar eet zanger Christoff graag in zijn vrije tijd? © Yammi Sushi / Kristof Ghyselinck

“Sinds kort kan je hier genieten van een sushihapje dat naar mij werd vernoemd”: waar eet zanger Christoff?

“Het moet zijn dat ik niet van verandering hou want in alle restaurants die ik vaak bezoek, kies ik bijna áltijd hetzelfde gerecht op de kaart”, lacht zanger Christoff De Bolle (45). Welke gerechten zijn dat dan en vooral: waar kom je de ‘Zeven Zonden’-zanger soms tegen? Hij deelt zijn favoriete eetadressen in Wetteren, Geraardsbergen, Deinze en Zwevezele.

 1. Je bent wat je eet... of drinkt. “Smoothies of juices kunnen je energieniveau opkrikken" Expert tipt waar je best voor oplet als je ze zelf maakt

  Je bent wat je eet... of drinkt. “Smoothies of juices kunnen je energieni­veau opkrikken" Expert tipt waar je best voor oplet als je ze zelf maakt

  Wegen de laatste loodjes richting de vakantie zwaar en kan je nog wel wat extra energie gebruiken om er te geraken? “Dan zijn smoothies en juices misschien wel handig”, vertelt Anna Santens. “Eén keer een juice drinken, zal geen verschil maken, maar geef het een tijdje een kans en je zal je energieker voelen.” Ze tipt hoe je de meeste voedingsstoffen overhoudt tijdens het blenden, geeft tips voor beginners en deelt 3 recepten mét effect.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 1. Nooit meer een keuken vol broccoli dankzij deze TikTok-foodhack om de groente makkelijker te koken
  3

  Nooit meer een keuken vol broccoli dankzij deze Tik­Tok-food­hack om de groente makkelij­ker te koken

  Een rauwe broccoli in stukjes snijden kan een hele beproeving zijn. De groentestukjes vliegen door de druk van het mes alle kanten uit en je keuken ziet er daardoor als een zootje uit. Een Britse vrouw heeft daarom op TikTok een trucje gedeeld waarmee je de broccoli volledig intact houdt én een puinhoop op je keukenblad vermijdt. Al is niet iedereen even enthousiast: “Op deze manier verlies je belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine E.”