Chef's Table van de Indiase chef Gaggan Anand op een unieke locatie: bovenop de heuvel met zicht op de main stage van Tomorrowland.
Volledig scherm
Chef's Table van de Indiase chef Gaggan Anand op een unieke locatie: bovenop de heuvel met zicht op de main stage van Tomorrowland. © © Tessa Kraan

Rebelse Aziatische chef verovert culinaire mainstage van Tomorrowland: 495 euro om een bord af te likken

Terwijl de dj-goden beneden op het plein de massa bespelen, rockt chef Gaggan Anand op zijn eigen podium op het hoogste punt van het festival: welkom bij Chef’s Table. Per service krijgen 15 gasten de eer om aan te schuiven in dit culinaire theater waar de Indiase chef met veel humor al z’n registers opentrekt: “Ik wil hen via mijn eten vlinders in de buik doen voelen.”

  1. 3 recepten uit het nieuwe kookboek van Ottolenghi: “Elk simpel gerecht kan speciaal gemaakt worden door één kruid of specerij"
    Exclusief

    3 recepten uit het nieuwe kookboek van Ottolenghi: “Elk simpel gerecht kan speciaal gemaakt worden door één kruid of specerij"

    Vandaag brengt wereldberoemde kookboekenauteur Yotam Ottolenghi (53) zijn nieuwste kookboek ‘Extra Lekker’ uit in ons land. Het is het tweede deel in de ‘Ottolenghi Test Kitchen’-reeks. Samen met de Bahreinse Noor Murad kroop de Brits-Israëlische auteur opnieuw de keuken in. Deze keer op het menu: smaakvolle en doordeweekse gerechten met dé ‘Ottolenghi-twist’. HLN Eten deelt 3 exclusieve recepten om mee aan de slag te gaan.