Prei in kaassaus
Volledig scherm
Prei in kaassaus © Ann Vertriest

Prei in kaassaus maken

ReceptPrei is een groente die veel kinderen niet graag eten. Maar wanneer je er kaassaus bij dot, wordt het al een stuk beter! Dit recept voor prei met kaassaus vindt iedereen lekker.

 1. Kimchi croques of spaghetti aglio e olio: snelle recepten uit ‘Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven’

  Kimchi croques of spaghetti aglio e olio: snelle recepten uit ‘Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven’

  Het keukentalent van actrice Laurence Roothooft vond het creatieve brein van Martena Duss in ‘Kookboek voor een heerlijk chaotisch leven’. Het hoofdingrediënt? Toffe recepten voor al wie moet koken in de hectiek van het dagelijkse leven. “Het is geen kookboek voor dummies”, zegt Martena. “De liefde voor eten zit er duidelijk in.” Laurence: “Iedereen die een beetje graag kookt, kan ermee weg.” Wij geven alvast een voorproefje.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?