.
Volledig scherm
. © NIO Cocktails

Origineel kerstcadeau: deze cocktails in een doosje zijn klaar in 5 seconden

Als je nog op zoek bent naar een kerstcadeau, zijn de cocktails van NIO Cocktails mogelijk een optie. Het Italiaanse bedrijf is al populair in het buitenland, maar nu zijn de kant-en-klare cocktails ook verkrijgbaar in België. Het concept is simpel: je gemixte cocktail zit al klaar in een doosje, enkel nog ijs toevoegen en klaar. Geen gegoochel meer met flessen dus.

4 reacties

 • Gert Destoop

  5 maanden geleden
  Koop nooit iets met de feestdagen. Je betaalt er drie keer of meer zoveel voor. Wat voor zin heeft het om 3 flesjes Duvel + een "gratis" glas in een kartonverpakking te kopen voor €12 als je 6 flesjes in een sixpack voor €7.50 hebt? Een Duvel-glas kun je ook zo kopen, voor €3 of zo. Maar dit gaat over alles. Alles is duurder tijdens deze weken. Hét moment voor mensen uit de vierde wereld om inkopen te doen. Nu pas moeten ze die speciale dingen hebben, en dus gaan ze er nu op af. Duh!
 • Mario Roman

  5 maanden geleden
  Drank is het best in een fles en niet in een doosje
 • Rik Moens

  5 maanden geleden
  Alles om de drankzucht te stimuleren dus...
 • ronny cuypers

  5 maanden geleden
  Neen, dank je. Het zelf mixen en experimenteren maakt cocktails nu net zo leuk.
 1. Spaar geld uit door zelf brood te bakken: topbakker deelt 9 tips om er een succes van te maken
  PREMIUM

  Spaar geld uit door zelf brood te bakken: topbakker deelt 9 tips om er een succes van te maken

  De bakkersfederatie Bakkers Vlaanderen meldt dat een brood binnenkort tot wel 3 euro kan kosten als gevolg van de oorlog in Oekraïne. Die extra kost kan je makkelijk opvangen door thuis je eigen brood te bakken. Hoe je daaraan begint? Daarvoor deelt topbakker Toon De Klerck van de gelijknamige bakkerij negen tips én drie exclusieve broodrecepten om uit te proberen. “Velen gaan de mist in bij het kneden: het is belangrijk om het lang genoeg te doen.”
 2. “Sneller klaar dan een afhaalmaaltijd en Instagramproof”: Foodblogger Helen Verhelst deelt exclusief 3 budgetvriendelijke recepten

  “Sneller klaar dan een afhaalmaal­tijd en Instagramp­roof”: Foodblog­ger Helen Verhelst deelt exclusief 3 budget­vrien­de­lij­ke recepten

  Een drukke werkdag en ‘s avonds een maaltijd op tafel toveren: het is voor veel mensen een ware struggle. Foodblogger Helen Verhelst verzamelt in haar kookboek ‘Helen Kookt (Elke Dag) toegankelijke en snelle recepten voor jonge starters. “Ik hou zelf niet van lange ingrediëntenlijsten en als ik overschotjes heb, wil ik die nog kunnen opgebruiken", klinkt het. Ze deelt tips én 3 exclusieve, budgetvriendelijke recepten.