OPROEP. Heb jij een vraag over je barbecue of over hoe je best kunt grillen? Stel ze hier aan onze vleesexpert
Van een gezellige barbecue op een zomerse dag houden we allemaal: maar hoe krijg je dat toestel aan? Waarom krijg je altijd een zwartgeblakerd vleesje? Hoe maak je vlees, vis of groenten het best klaar op de barbecue en wat mag zeker niét? Is dat één van jouw vragen of zit je met iets anders: stel je vraag dan hieronder aan vleesexpert Hendrik Dierendonck en wie weet lees je binnenkort het antwoord op HLN.
Lees ook:
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Livios
Hopen werk op de tuinkalender van juni: "Zeer belangrijk om snoeiafval goed op te ruimen”
-
5x vakantie op je bord: HLN-chefs tippen heerlijk zomerse recepten voor de komende week
Wil je de komende week graag gerechten serveren die passen bij het zonnige weer? Scroll dan snel verder, want onze HLN-chefs hadden exact hetzelfde idee. Sandra Bekkari legt uit hoe je zomerse naanpizza maakt met ricotta en courgette, Piet Huysentruyt deelt zijn recept voor risotto met witte en groene asperges en Jelle Beeckman tovert een heerlijk Italiaanse focacciaburger met kip (of aubergine ) op je tafel. Genieten maar! -
Van kalkoengyros tot taco’s met shortrib en guacamole: deze 5 recepten maak je klaar voor minder dan 14 euro
Sandra Bekkari haalde deze week de mosterd in Griekenland. Zij legt uit hoe je gyros van kalkoen op tafel tovert én toont hoe je overheerlijke gevulde aubergines met feta maakt. Piet Huysentruyt serveert op zijn beurt Hollandse haring, terwijl Jelle Beeckman Mexico in je huis haalt met taco’s. Aan afwisseling geen gebrek dus, met het weekmenu van onze HLN-chefs! -
-
De klassieke, rechthoekige handtas is passé. Dit model is wél erg hot deze zomer
-
Lezersvraag
Hoe zorg je ervoor dat de prik niet uit een open fles frisdrank verdwijnt?
Iedereen heeft al eens een open fles frisdrank uit de koelkast gehaald om vervolgens teleurgesteld een glaasje met ‘platte’ frisdrank te drinken. Zijn er manieren om dat tegen te gaan? En waarom verdwijnt die prik uit een open fles frisdrank? Ingenieur-brouwer Jean-Claude Claeys scheidt feiten van fabels en deelt tips die wél werken. -
Hoe bewaar je aardbeien het best?
Het is hoogseisoen voor de Belgische aardbeien. Maar hoe bewaar je ze thuis het beste om de volle smaak volledig tot zijn recht te laten komen? En kan je ze invriezen voor later, om het hele jaar door van deze smaakbommetjes te genieten? De aardbeitelers van Hoogstraten en Belorta geven advies. -
Spaargids.be
Welk nettobedrag ontvang je écht van je pensioensparen? In het allerslechtste geval kan je verlies lijden