Oosters slaatje met halloumi
Volledig scherm
Oosters slaatje met halloumi © VTM Koken

Oosters slaatje met gebakken halloumi

ReceptHet recept voor dit Oosters slaatje zit vol fruit, gecombineerd met halloumi. De kaas die niet smelt past perfect bij de andere ingrediënten. 

 1. Rik (41) is alleenstaande papa van 2 kinderen en geeft zo'n 93 euro per week uit aan eten, hoe pakt hij dat aan?
  PREMIUM

  Rik (41) is alleen­staan­de papa van 2 kinderen en geeft zo'n 93 euro per week uit aan eten, hoe pakt hij dat aan?

  De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. “Vroeger kookte mijn ex-vriendin vooral, dat was nogal aanpassen als ik het plots alleen moest doen”, vertelt alleenstaande papa Rik (41). Hoe slaagt hij er vandaag in om op zichzelf het eetbudget en de tafel te vullen?
 2. Van een broodje 'pulled rabbit’ tot tempura met konijn: 3 recepten om dit gezonde vlees op een frisse manier klaar te maken

  Van een broodje 'pulled rabbit’ tot tempura met konijn: 3 recepten om dit gezonde vlees op een frisse manier klaar te maken

  De vraag ‘wat eten we vandaag’, passeert in elk gezin weleens tijdens de week. Wat dacht je van een broodje ‘pulled rabbit’ of een tempura met konijn? Van 25 januari tot 1 februari loopt de ‘Week van het konijn’ en voor die gelegenheid zet VLAM het Belgisch konijnenvlees extra in de kijker. Met deze drie recepten tover je eens iets anders op tafel dan de klassieker met pruimen.