De familie Wynants-Rigolet in mei vorig jaar. Onderaan: stamvader Pierre Wynants (83). Bovenaan: kleinzoon Loïc Rigolet (23), schoonzoon en huidige sterrenchef Lionel Rigolet (53) en zijn vrouw Laurence Wynants (51).
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Wynants-Rigolet in mei vorig jaar. Onderaan: stamvader Pierre Wynants (83). Bovenaan: kleinzoon Loïc Rigolet (23), schoonzoon en huidige sterrenchef Lionel Rigolet (53) en zijn vrouw Laurence Wynants (51). © © Bart Leye

Ooit drie sterren, nu nog één: Comme Chez Soi in Brussel moet nog maar eens ster afgeven. “Geschandaliseerd”

Nieuwe klap voor het voormalige Brusselse driesterrenrestaurant Comme Chez Soi. Nadat die eind 2006 al een eerste Michelinster moest inleveren, verliest het een tweede. Nu blijft nog één ster over: “Dit hadden we niet zien aankomen”, klinkt het verontwaardigd bij de familie Wynants-Rigolet.

43 reacties

 • willy zachel

  1 maand geleden
  Die Michelin sterren systeem is niet meer van deze tijd en gewoon ongeloofwaardig geworden Dat sterren geven is gewoon een vogel pik spelletje geworden en het verbaast me dat de restaurants daar nog enige aandacht aan besteden !
 • jan tobbak

  1 maand geleden
  ik eet iedere dag thuis 5sterren ,goedkoop,gezond en lekker
 • Mario Adams

  1 maand geleden
  Die Michelin-sterren zijn nergens goed voor. Op basis van de ervaring van één of twee inspecteurs wordt een evaluatie opgemaakt.. Als je zo'n beoordeling realistisch wil maken moet je het cliënteel de beoordeling laten doen. Trouwens, weinig mensen weten wat de oorsprong is van de Michelin gids... Het oorspronkelijke doel van Michelin met de gids was automobilisten te stimuleren restaurants in heel Frankrijk te ontdekken om ze de verkoop van Michelinbanden te verhogen!
 • Gaston Miar

  1 maand geleden
  Die Michelin-show kan men vergelijken met het Eurovisie Songfestival. Willekeur!
 • Hendrik Hollemaert

  1 maand geleden
  Een sterrenzaak allemaal goed en wel maar helaas niet voor iedere geldbeugel. Het blijft een grote komedie.