PREMIUM
Onze huissommelier proeft en beoordeelt 20 roséwijnen uit de supermarkt: “Voor amper 4,99 euro is deze zeker een topper”
Voor jou getestBij warme dagen kan de rosé niet ontbreken. Te warm voor jezelf op een terras te nestelen, maar wel zin in wijn? Dan selecteer je dankzij de proeftest van onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia zelf één van deze 20 roséwijnen uit de supermarkt voor thuis of in het park. Welke zijn de moeite waard, hoe betaalbaar zijn ze en welke zijn geschikt voor deze warme temperaturen? “Deze rosé ruikt echt naar vakantie”.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
HLN Shop
De grote plas over aan een scherpe prijs: dit mag je niet missen op citytrip in New York
-
PREMIUM
“Iemand die normaal 3.000 calorieën at, kan er na een ingreep maar 1.000 eten”: wat houdt een maagverkleining in? En hoeveel kost het?
Acteur Dominique Van Malder (46) liet een maagverkleining uitvoeren en deelt zijn ervaringen daarover vanaf morgen in de nieuwe Play4-docureeks ‘Patiënt Dompi’. Met die ingreep is Van Malder één van de 12.000 Belgen die vorig jaar die operatie lieten doen én terugbetaald werden. Maar wanneer kom je in aanmerking voor een maagverkleining? En wat kan je erna nog eten? “Je maag gaat van de grootte van een aubergine naar die van een kiwi.” -
Mijnenergie
Elk zonnepaneel een eigen omvormer? Dit zijn de voor- en nadelen
Zonnepanelen hebben logischerwijze nood aan voldoende zonlicht. De schaduw van een hoge boom of aanpalend gebouw beïnvloeden het rendement op negatieve wijze. De oplossing bestaat erin om niet te kiezen voor één centrale omvormer, maar te opteren voor micro-omvormers per paneel. Al kent dat systeem ook minpunten. Sectorfederatie ODE maakt voor Mijnenergie.be de afweging. -
-
PREMIUMMijn Dieet
Seksuologe Kaat Bollen viel 15 kilo af met een intuïtief dieet: “Dit was nooit de bedoeling”
-
PREMIUM
“Amper een halve dag bezig, toen een Michelinchef al vroeg om pasta te leveren”: zo maak je even lekkere, verse pasta als op restaurant
Tegen verse pasta zegt niémand nee. Ook sterrenchefs niet. “We waren nog geen halve dag bezig of de eerste aanvraag van een sterrenchef rolde al binnen”, vertellen Bruna Bonaca en Emanuele Mazzaroppi van ‘Pastology’. Ze verklappen hoe je verse pasta maakt én herkent. Daarnaast delen ze een exclusief recept, net als 5 toptips om de lekkerste pasta uit de keuken te toveren. “Zijn alle vormpjes identiek en blinkt de pasta mooi? Dan is de kans groot dat hij naar plastiek smaakt.” -
PREMIUM
Expert doorprikt 8 feiten en fabels over honing: is het gezonder dan kristalsuiker? En kan het hooikoorts genezen?
Van 28 mei tot 4 juni is het de week van de bij. En wie bij zegt, zegt honing. Met de lekkernij ben je wel even zoet: niet alleen met de smaak ervan, maar ook met de hoeveelheid feiten en fabels die erover de ronde doen. Zo zou honing veel gezonder zijn dan suiker, kan het keelpijn genezen en nooit vervallen. Maar klopt dat wel? Honingexpert Wim Reybroeck scheidt 8 feiten van fabels: “De enzymen die bijen toevoegen aan honing zijn goed voor je lichaam.” -
PREMIUM21
Kwart van de Belgen bespaart op tomaten en appels: worden onze 10 populairste groenten en fruitsoorten binnenkort nóg duurder of net goedkoper?