PREMIUM
Onze huissommelier beoordeelt 15 schuimwijnen onder de 15 euro en deelt zelfs een 9/10 uit: “Een betaalbaar alternatief voor champagne”
Voor jou getestVan trouwrecepties tot communie- en lentefeesten: in mei en juni is er voortdurend een gelegenheid voor een heerlijk glaasje bubbels. Maar hoeft die schuimwijn altijd duur te zijn? Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia proeft 15 flessen onder de 15 euro en selecteert voor jou de best betaalbare fles voor jouw aankomend feest.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMVoor jou getest
Chef Luc Bellings test 3 soorten campingfood en deelt een 0/10 uit: “Je moet echt al reuzehonger hebben om dit te willen opeten”
-
Livios
Uitgedroogd gazon voorkomen? Tuinexpert geeft 5 tips: “Gazonsproeiers zijn niet efficiënt”
Droge zomers eisen hun tol in Vlaamse tuinen. Wanneer de regen uitblijft en de temperaturen stijgen, worden onze gazons dor. Van die groene grasmat blijft dan al snel niet veel meer over. Bouwsite Livios vroeg aan tuinexpert Bart Verelst van Groen Groeien hoe je een dor gazon kan voorkomen. -
Tweakers
Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers? -
-
PREMIUM
Is granola een energie- of een suikerbom? Sandra Bekkari legt uit. “Ga niet én mango én banaan én appel toevoegen aan je mix”
-
Meer dan 9 op de 10 Belgen eet nog steeds elke week vlees: welke soorten zijn het populairst en waarom eten we het zo graag?
Waar de ene zweert bij zijn dagelijks stuk vlees, belandt vlees op de rode lijst bij de ander. “Al eet 3 op de 4 Belgen nog regelmatig vlees”, klinkt het uit resultaten van een onderzoek van gfK in opdracht van VLAM. Neemt vlees nog op dezelfde manier als vroeger een plaats in op ons bord? Of zijn er toch nog verschillen in ons verbruik? -
Klopt het dat je sneller verbrandt wanneer je alcohol in de zon drinkt?
Zomerse temperaturen, dat betekent tijd voor een barbecue, een frigobox met frisse pintjes voor in het park of gewoon een wijntje op een terras. Of is dat niet zo’n goed idee? Je hoort regelmatig dat je sneller verbrandt wanneer je alcohol drinkt in de zon, maar klopt dat wel? Onze HLN-wetenschapsjournalist Martijn Peters zoekt het voor ons uit. -
PREMIUM
Met houtskool, briketten of krantenpapier: barbecue-expert Peter De Clercq legt uit hoe je jouw barbecue het makkelijkst in gang krijgt