Biersommelier Sofie Vanrafelghem test het nieuwe Duvelbier, dat er kwam dankzij een samenwerking met Peter Goossens.
Volledig scherm
Biersommelier Sofie Vanrafelghem test het nieuwe Duvelbier, dat er kwam dankzij een samenwerking met Peter Goossens. © Florian Van Eenoo PhotoNews

Onze biersommelier proeft de exclusieve Duvel gemaakt door Peter Goossens: is ook het bier drie sterren waard?

Brouwerij Moortgat en het Hof van Cleve pakken uit met een bijzondere samenwerking: Meesterbrouwer Hedwig Neven van de iconische Duvel en driesterrenchef Peter Goossens van Hof van Cleve creëerden samen een gelimiteerd speciaalbier. Onze biersommelier Sofie Vanrafelghem proefde het exclusieve biertje en geeft haar ongezouten mening.

  1. “Een bonusportie saus of soep in de diepvries komt altijd van pas”: Sandra Bekkari deelt 8 efficiënte tips om te mealpreppen
    Dag 13

    “Een bonuspor­tie saus of soep in de diepvries komt altijd van pas”: Sandra Bekkari deelt 8 efficiënte tips om te mealprep­pen

    Je wil graag vers en gezond koken, maar je hebt er niet altijd de tijd voor: dat is de realiteit voor velen. “Dankzij een goede voorbereiding of mealpreppen heb je een hele week lang eten", tipt Sandra Bekkari. Op dag 13 van de ‘Start Gezond’-challenge deelt ze 8 efficiënte tips om het aan te pakken op zo weinig mogelijk tijd. “Hou restjes groenten van je avondmaal bij om er een lunch mee te maken.”
  1. Hoe maak je thuis het best een sappige kip in de oven? Expert legt het stap voor stap uit
    PREMIUM

    Hoe maak je thuis het best een sappige kip in de oven? Expert legt het stap voor stap uit

    Gooi je regelmatig overschotjes kip weg als je een heel exemplaar koopt? Dan is dat zonde én meteen ook geld in de vuilbak. “Je kan een volledige kip van vel tot karkas verwerken in smakelijke maaltijden”, tipt Helena De Ridder van kiprestaurant Roti Deli en Foodbar. Ze deelt 6 tips om er de meest sappige en malse delen uit te krijgen én een recept voor sticky chicken wings. “Als je de aparte delen aankoopt, betaal je dubbel zo veel als voor een volledige kip.”