Nog croissants op overschot na het ontbijt? Zo warm je ze op zodat ze nog lekker smaken!
Volledig scherm
Nog croissants op overschot na het ontbijt? Zo warm je ze op zodat ze nog lekker smaken! © Marie Wanders

Niet alle croissants opgekregen tijdens het ontbijt? Zo warm je ze de dag erna op voor een even lekkere smaak

Weekend: dat betekent tijd voor croissants van de bakker. Alleen zijn onze ogen soms groter dan onze buik, waardoor we er veel te veel bestellen. Vers zijn ze op hun best, want de dag erna vallen ze meestal veel droger uit. Hoe warm je ze op voor een even lekkere smaak? En hoelang kan je ze nog bewaren?

 1. Waar eet zanger Luc Steeno? “Hier kom je voor grootmoeders keuken om vingers en duimen bij af te likken”
  PREMIUM

  Waar eet zanger Luc Steeno? “Hier kom je voor grootmoe­ders keuken om vingers en duimen bij af te likken”

  In zijn nieuwe single zingt hij dat graag gaat “genieten met zijn tweeën” maar waar geniet de zanger Luc Steeno dan het liefst op restaurant? “Ik drink graag een goed glas wijn bij de maaltijd. Daarom tafel ik het liefst in eigen streek”, vertelt hij. “Drinken en rijden gaan niet samen, drinken en lekker eten gelukkig wel.” Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen in o.a. Meise, Brussel en Knokke-Heist.
 2. Je bent wat je eet... of drinkt. “Smoothies of juices kunnen je energieniveau opkrikken" Expert tipt waar je best voor oplet als je ze zelf maakt

  Je bent wat je eet... of drinkt. “Smoothies of juices kunnen je energieni­veau opkrikken" Expert tipt waar je best voor oplet als je ze zelf maakt

  Wegen de laatste loodjes richting de vakantie zwaar en kan je nog wel wat extra energie gebruiken om er te geraken? “Dan zijn smoothies en juices misschien wel handig”, vertelt Anna Santens. “Eén keer een juice drinken, zal geen verschil maken, maar geef het een tijdje een kans en je zal je energieker voelen.” Ze tipt hoe je de meeste voedingsstoffen overhoudt tijdens het blenden, geeft tips voor beginners en deelt 3 recepten mét effect.