Hoe gezond is appelazijn écht? Health coach Steve Boedt en diëtiste Sanne Mouha scheiden de feiten van de fabels
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe gezond is appelazijn écht? Health coach Steve Boedt en diëtiste Sanne Mouha scheiden de feiten van de fabels © Shutterstock / Lesley-Ann Poppe Instagram

Na Victoria Beckham zweert ook Lesley-Ann Poppe bij appelazijn voor een gezond gewicht, maar hoe goed is het écht voor je lichaam?

Lesley-Ann Poppe zweert bij een dagelijkse dosis appelazijn en speelde daar volgens haar op een half jaar tijd 10 kilo mee kwijt. Ook Victoria Beckham en Elizabeth Hurley zijn fan van ‘het wondermiddel’ voor de gezondheid: maar is het wel zo gezond als ze beweren? Wat doet het met je lichaam en is het een goed idee om het élke dag te drinken? Diëtiste Sanne Mouha en health coach Steve Boedt leggen uit. “Geen goed idee voor mensen met een zwakke maag.”

  1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
    Livios

    Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

    Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.