Hoe kies je een geschikte barbecue uit het erg ruime aanbod?
Volledig scherm
Hoe kies je een geschikte barbecue uit het erg ruime aanbod? © Getty Images/Johner RF

Mooi weer bezegelen met een barbecue? Zo kies je een exemplaar op maat

HLN ShopHet barbecueseizoen is weer een feit! Is jouw barbecue aan vervanging toe, of ontbreekt er nog één om je terras compleet te maken? Dan is het hoog tijd om de jacht te openen op de perfecte grill. Maar welk exemplaar uit het gigantische aanbod is nu ideaal om een hoofdrol op jouw tuinfeesten te vertolken? HLN Shop helpt je een barbecue op maat te selecteren.

 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 2. Geen ticket kunnen bemachtigen voor Tomorrowland? In dit restaurant beleef je het festival élke dag het hele jaar lang

  Geen ticket kunnen bemachti­gen voor Tomorrow­land? In dit restaurant beleef je het festival élke dag het hele jaar lang

  Hippe beats, een prachtige omgeving en heerlijk eten: morgen start het derde festivalweekend van Tomorrowland dit jaar. Dat het zalig is om op de weide te vertoeven, staat vast, maar wat als je geen ticket hebt kunnen bemachtigen? Dan is een bezoekje aan dit restaurant alvast een prima alternatief: hier is het élke dag Tomorrowland, en ook nog eens het hele jaar door.