Aangeboden door Lekker van bij ons
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Mieke Verniest
Volledig scherm
Mieke Verniest © NOYEN ZWALMBEEKHOEVE

Mieke en Luc runnen al bijna 20 jaar een varkenskwekerij: “Wij geloven 100% in kwaliteit van bij ons”

  1. “Je kookt de zoete aardappel beter niet op dezelfde manier als de klassieke”: hoe maak je de zoete patat wel best klaar?

    “Je kookt de zoete aardappel beter niet op dezelfde manier als de klassieke”: hoe maak je de zoete patat wel best klaar?

    Aardappelen in alle vormen en maten staan wekelijks bij heel wat Belgen op het menu. De afgelopen jaren vind je naast de klassieke aardappel ook de zoete aardappel terug in de winkelrekken en op onze borden. Maar maak je die zoete aardappel op dezelfde manier klaar? En kan je de gewone aardappel in élk aardappelgerecht vervangen door de zoete versie? We vroegen het aan Reinout Reniere, docent in hotelschool Ter Groene Poorte.
  2. Hoe maak je het rauwe visgerecht ceviche even lekker klaar als op restaurant? “Deze soort melk is hét geheime ingrediënt”

    Hoe maak je het rauwe visgerecht ceviche even lekker klaar als op restaurant? “Deze soort melk is hét geheime ingrediënt”

    Het uit de Peruaanse keuken afkomstige rauwe visgerecht ‘ceviche’ vond de afgelopen jaren de weg naar zowat elke menukaart in ons land, maar hoe maak je dat zelf even lekker klaar als op restaurant? En wat kan daar zeker niet in ontbreken? De Peruaanse Katinka Lansink deelt haar geheime tips, gevolgd door drie recepten van ceviche-koning Martin Morales, Elise Van de Poele en Sandra Bekkari om de keuken in te duiken.