Paella
Volledig scherm
Paella © Ann Vertriest

Maak Spaanse paella naar een recept van Piet Huysentruyt

ReceptPaella is het Spaanse gerecht bij uitstek! Piet Huysentruyt deelt zijn recept voor paella zodat je het zelf thuis kan maken.

 1. Met welke sport verbrand je het meeste calorieën? En wat als je geen tijd hebt om te bewegen? Sandra Bekkari deelt 6 beweegtips
  Dag 6

  Met welke sport verbrand je het meeste calorieën? En wat als je geen tijd hebt om te bewegen? Sandra Bekkari deelt 6 beweegtips

  Heel wat goede voornemens draaien niet alleen rond een gezonder eetpatroon, maar ook rond meer beweging. Hoe begin je daar dan aan? En moet je meteen elke dag beginnen sporten? In dag 6 van de ‘Start Gezond’-challenge deelt Sandra Bekkari 6 tips om op een subtiele manier meer beweging in je dag te steken. “Probeer kleine beweegsnacks in je dag te steken om je lichaam wakker te schudden.”
 2. Kan het kwaad om je huisdier de restjes van je eten te geven?

  Kan het kwaad om je huisdier de restjes van je eten te geven?

  Schattige puppyoogjes die je aankijken tijdens de lunch, of een kat die zich op je schoot nestelt als je een zak chips opentrekt: huisdieren weten goed genoeg hoe ze de lekkere restjes van hun baasje kunnen bemachtigen. Maar hoeveel van die ‘menselijke’ tussendoortjes mag je geven? En zijn er etenswaren die je echt beter vermijdt? Wij vroegen advies aan specialiste Myriam Hesta (UGent). “Vooral bij kleinere dieren worden de hoeveelheden vaak fout ingeschat.”