Tim Vervynckt.
Volledig scherm
Tim Vervynckt. © Ekkow Photography

“Klanten die telkens terugkeren omdat ze weten dat het altijd goed zit bij ons: prachtig toch?!”: win een etentje van 150 euro bij de jongste chef van Oost-Vlaanderen

“Dit seizoen is een feest als chef, er zijn nu zoveel producten op hun best: wild, coquilles, paddenstoelen. Ik zou wel drie menu’s kunnen samenstellen.” Het is meteen duidelijk: niet chef Tim Vervynckt, maar pure seizoensproducten stelen de show in restaurant Woestyne.

  1. “Nee, na één ongezondere snack is je gezonde levensstijl niet om zeep”: Sandra Bekkari deelt 5 simpele tips om te leren zondigen
    Dag 7

    “Nee, na één ongezonde­re snack is je gezonde levens­stijl niet om zeep”: Sandra Bekkari deelt 5 simpele tips om te leren zondigen

    Frietjes met mayonaise om de week mee af te sluiten of een stuk taart als traktatie voor een verjaardag? Niets mis mee. “Als je van je gezonde eetpatroon een levensstijl wil maken, moet er ruimte zijn om te genieten van extraatjes”, vertelt Sandra Bekkari. Hoe zorg je ervoor dat je niet voortdurend het gevoel hebt dat één ongezondere snack het verpest heeft? Op dag 7 van de ‘Start Gezond’-challenge deelt de chef 5 tips om verstandig te leren zondigen.
  2. Zijn diepvriesgroenten even gezond als verse groenten? En welk brood kies je best? Sandra Bekkari deelt 6 keuzetips voor de supermarkt

    Zijn diepvries­groen­ten even gezond als verse groenten? En welk brood kies je best? Sandra Bekkari deelt 6 keuzetips voor de supermarkt

    Gezonder eten begint in de supermarkt, maar dat is niet altijd evident. Want hoe maak je de slimste keuzes? En waar moet je op letten als je de etiketten van producten leest? Op dag 9 van de ‘Start Gezond’-challenge helpt Sandra Bekkari je op weg in de supermarkt en geeft ze je de ultieme tips om gezond te shoppen. “Voor de ingrediënten geldt: hoe korter de lijst, hoe beter.”