Hoe maak je varkensvlees het best klaar op de barbecue? Jeroen Tavernier van Monsieur Boudin geeft tips én handige recepten.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe maak je varkensvlees het best klaar op de barbecue? Jeroen Tavernier van Monsieur Boudin geeft tips én handige recepten. © Monsieur Boudin

Hoe zorg je ervoor dat varkensvlees op de barbecue niet te droog wordt? Jeroen Tavernier of ‘Monsieur Boudin’ tipt: “Prik er géén gaatjes in op voorhand”

De barbecuetemperaturen blijven aanwezig, en ondertussen weten we weer perfect hoe we die vlot moeten aansteken. Over de keuze van het vlees liet Luc Bellings zich eerder al uit: “varkensvlees vermijd ik meestal, omdat dat nogal droog wordt op de grill.” Daar is Jeroen Tavernier van Monsieur Boudin het alvast niet mee eens. “Dat hoeft niet zo te zijn”, stelt hij. Daarom deelt Tavernier zijn beste tips om varkensvlees op de barbecue wél smakelijk te bereiden.