Topbakker Toon De Klerck tipt hoe je zélf best brood bakt thuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Topbakker Toon De Klerck tipt hoe je zélf best brood bakt thuis. © Shutterstock / Steven Richardson

Hoe bak je thuis een even krokant brood als bij de bakker? Topbakker deelt 9 tips: “Zet de oven vijf minuten open op het einde van de baktijd”

Een brood wordt er niet goedkoper op: die extra kost kan je makkelijk opvangen door thuis je eigen brood te bakken. Hoe je daaraan begint? Daarvoor deelt topbakker Toon De Klerck van de gelijknamige bakkerij negen tips én drie exclusieve broodrecepten om uit te proberen. “Velen gaan de mist in bij het kneden: het is belangrijk om het lang genoeg te doen.”

  1. Van een pita met gehakt en labneh tot een pittige Mexicaanse vissoep: 5 gerechten die je volgende week een kans wil geven

    Van een pita met gehakt en labneh tot een pittige Mexicaanse vissoep: 5 gerechten die je volgende week een kans wil geven

    Nu het weer een beetje langer licht begint te worden buiten, beginnen we al te dromen over de lente. Daarom stelden onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Jelle Beeckman en Piet Huysentruyt deze week een verfrissend wintermenu samen waar je die eerste lentetoetsen al in kan merken. Van een frisse wittekoolsla met kalkoensatés tot Mexiaanse vissoep die de temperaturen doet stijgen: aan tafel!