Bozar / Gert De Mangeleer
Volledig scherm
PREMIUM
Bozar / Gert De Mangeleer © Bozar / Beelduitbraak

Hij won twee Michelinsterren in één keer, maar waar gaat sterrenchef Gert De Mangeleer zelf graag eten?

Suggestie van de chefNadat Gert De Mangeleer zijn restaurant Hertog Jan met drie sterren sloot in 2018, kreeg hij deze week opnieuw twee sterren in één keer voor de nieuwe Hertog Jan at Botanic in Antwerpen. Dat hij lekker eten kan serveren, staat vast, maar waar tafelt hij zelf graag als hij niet in de keuken staat? Waar bestelt hij zijn frietjes of waar schuift hij aan de bar aan na een drukke shift? Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen in Antwerpen, Brussel, Brugge en Leuven.

  1. Buiten eten vanavond met het warme weer? “Let op voor extra bacteriën op voeding”. FAVV deelt 7 tips om je eten niet te laten bederven

    Buiten eten vanavond met het warme weer? “Let op voor extra bacteriën op voeding”. FAVV deelt 7 tips om je eten niet te laten bederven

    Zomers temperaturen vragen om gezellige etentjes in de buitenlucht. Jammer genoeg komen er samen met de hitte ook sneller ongewenste gasten over de vloer, zoals bacteriën en insecten. Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) deelt daarom zeven tips om je lunch of diner zo veilig mogelijk te laten verlopen. “Zelfs hoe je je boodschappen doet, maakt al verschil uit voor hoelang je eten goed blijft bij warm weer.”