Ramon Beuk benadrukt het belang van voldoende vitaminen binnenkrijgen
Volledig scherm
Ramon Beuk benadrukt het belang van voldoende vitaminen binnenkrijgen © Shutterstock / Maria Uspenskaya

Het nut van een vitamine-tussendoortje om 10 uur 's ochtends

Receptde Nederlandse tv-kok Ramon Beuk gaat op bezoek bij huisarts Rutger Verhoeff. Hij vraagt hem naar de beste ingrediënten om de dag door te komen. Zo kan een tussendoortje om 10 uur ’s ochtends een positief effect hebben.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. SLIM IN DE KEUKEN. “Vertrouw nooit blindelings een recept, zeker als je meteen een eetlepel moet toevoegen”: expert geeft advies voor je kruidenkast

  SLIM IN DE KEUKEN. “Vertrouw nooit blinde­lings een recept, zeker als je meteen een eetlepel moet toevoegen”: expert geeft advies voor je kruiden­kast

  Of ze nu netjes zijn geordend in een rekje of chaotisch door elkaar liggen in een diepe schuif: iedereen kent het fenomeen van de ‘vervallen’ kruiden. Een potje currypoeder met een houdbaarheidsdatum tot 2017 of een nooit geopende Siciliaanse bruschetta-mengeling. Hoelang blijven zo’n specerijen goed? En welke koop je beter vers dan gedroogd? Onze expert geeft jouw kruidenkast een upgrade.
 1. Snitters, donuts en blondies: 3 zoete creaties van ‘Bake Off’-kandidaat Jens Detollenaere voor de herfstvakantie

  Snitters, donuts en blondies: 3 zoete creaties van ‘Bake Off’-kandidaat Jens Detollenae­re voor de herfstva­kan­tie

  ‘Bake Off 2020'-halve finalist Jens Detollenaere startte met bakken als ode aan zijn oma. “De zondagnamiddagen rond haar grote tafel zaten vol oprechtheid en liefde. Na haar overlijden ben ik me gaan toeleggen op het bakken. Ik denk dat dat mijn manier was om haar toch nog dicht bij me te voelen.” Jens maakt geen overdadig gedecoreerde stapeltaarten, maar strakke, minimalistische baksels. Hij deelt drie recepten met ons om tijdens de herfstvakantie uit te proberen.