Wat kan je allemaal eten en drinken op Tomorrowland? En voor hoeveel geld? HLN Eten deelt een complete eetgids met alle prijzen en details.
Volledig scherm
PREMIUM
Wat kan je allemaal eten en drinken op Tomorrowland? En voor hoeveel geld? HLN Eten deelt een complete eetgids met alle prijzen en details. © Pieter-Jan Van Stockstraeten

Het laatste weekend van Tomorrowland gaat van start: dit kan je er allemaal eten én zoveel kost je dat

EetgidsEen fris pintje of een lekkere maaltijd kan niet ontbreken op de festivalweide, maar Tomorrowland staat erom gekend op culinair vlak net dat tikkeltje verder te gaan. Maar klopt dat ook? Wat vind je dan zoal op het menu? En hoeveel betaal je voor een pintje? Ontdek de volledige menukaart én de prijzen van de wei in het artikel: van een smashed burger voor 12,90 euro tot varkenswangetjes voor 23 euro.

  1. Van olijf tot olijfolie: 3 Vlaamse olijfboeren verklappen hoe je kwaliteit herkent: “Als ik olijfolie onder 15 euro zie dan gaan er alarmbellen af”
    PREMIUM

    Van olijf tot olijfolie: 3 Vlaamse olijfboe­ren verklappen hoe je kwaliteit herkent: “Als ik olijfolie onder 15 euro zie dan gaan er alarmbel­len af”

    We gebruiken het bijna elke dag om ons eten klaar te maken: olijfolie. Maar weet je ook waar die vandaan komt en hoe die gemaakt wordt? Niet altijd per se door buitenlandse boeren, zo blijkt. Deze 3 Vlaamse olijfboeren in Kreta, Montbrio del Camp en Assisi zorgen zélf voor de heerlijke vetstof. Hoe gaan ze te werk? En hoe herken je écht kwalitatieve olijfolie? Ze zetten hun beste tips op een rijtje. “We leveren in België aan driesterrenrestaurant Boury en aan de koning.”