Theesommelier Jessica Humbeeck proeft 16 verschillende soorten thee.
Volledig scherm
PREMIUM
Theesommelier Jessica Humbeeck proeft 16 verschillende soorten thee. © Steven Richardson

GETEST. Theesommelier proeft 16 thees en geeft zowel een 2/10 als 9/10: “met dit zakje kan je zelfs 3 tot 4 keer een vers kopje zetten”

Naast zwarte thee, wordt groene thee en gember-citroenthee steeds populairder om jezelf aan op te warmen. Groene thee zou het gezondste zijn, gemberthee het pittigst, maar is dat ook echt zo? Welke thee kies je het best? En bepaalt je waterkeuze ook de smaak van de thee? Gecertificeerd theesommelier Jessica Van Humbeeck scheidt de feiten van de fabels  én proeft 16 verschillende thees in 4 categorieën: zwarte thee, groene thee, gemberthee en muntthee. “Deze thee heeft een oppervlakkige smaak en ruikt naar natte planten.”

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.