PREMIUM
“Geef in de winter voorkeur aan een barbecuetoestel met deksel om temperatuurverschil te beperken: vleesexpert Luc De Laet deelt hoe je een geslaagde winterbarbecue organiseert
Schuif jij tijdens het winterseizoen de barbecue standaard aan de kant om het gourmet- of fonduestel boven te halen? Hoewel het binnen warmer lijkt, is er geen reden om die barbecue op te bergen tot de temperaturen weer stijgen. Ook buiten kun je genieten van een gezellige wintersfeer rond het vuur. Grillexpert en topslager Luc De Laet wijst ons met zijn advies en een heerlijk recept de weg naar een geslaagde winterbarbecue waar iédereen warm voor loopt. “Vergeet stokbrood als must bij een barbecue, investeer in aardappelgratin op de grill.”
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
HLN Shop
Van kamado tot tafelgrill: zo kies je de ideale barbecue voor je tuinfeest
Het barbecueseizoen is weer een feit! Is jouw barbecue aan vervanging toe, of ontbreekt er nog één om je terras compleet te maken? Dan is het hoog tijd om de jacht te openen op de perfecte grill. Maar welk exemplaar uit het gigantische aanbod is nu ideaal om een hoofdrol op jouw tuinfeesten te vertolken? HLN Shop helpt je een barbecue op maat te selecteren. -
Tweakers.net
Is een duur sporthorloge de investering waard? Expert tipt de beste exemplaren van het moment
Ga je vaak joggen, zwemmen, padellen of fietsen? Dan mag een hip sporthorloge niet ontbreken. Keuze bij de vleet in de rayon van de smartwatches. Eric van Ballegoie, expert in fitnessgadgets bij technologiesite Tweakers, legt uit waarop je zeker moet letten. Hij geeft ook zijn drie favorieten mee, voor elke prijscategorie eentje. -
PREMIUM
Deze 4 koffiezaken blijven trouw aan de klassieke koffie: “Bij ons zal je geen latte art of melkalternatieven terugvinden”
-
-
PREMIUM
“Sinds kort kan je hier genieten van een sushihapje dat naar mij werd vernoemd”: waar eet zanger Christoff?
“Het moet zijn dat ik niet van verandering hou want in alle restaurants die ik vaak bezoek, kies ik bijna áltijd hetzelfde gerecht op de kaart”, lacht zanger Christoff De Bolle (45). Welke gerechten zijn dat dan en vooral: waar kom je de ‘Zeven Zonden’-zanger soms tegen? Hij deelt zijn favoriete eetadressen in Wetteren, Geraardsbergen, Deinze en Zwevezele. -
“Spoel gekookte pasta nooit af met koud water": hoe maak je pasta dan wél goed klaar?
Niets zo erg als in de keuken eindigen met een platgekookte of nét niet gare pasta. Pasta koken lijkt gemakkelijk, maar toch pakt iedereen het anders aan. Want hoeveel water doe je nu eigenlijk bij de pasta en voeg je daar nog zout aan toe of niet? En hoelang laat je die pasta best pruttelen? HLN Eten zet de beste tips op een rijtje om pastafiasco’s in de toekomst te vermijden. -
Spaargids.be
Pensioensparen op je 54ste? Behoed je voor deze grove fout
54-jarigen die aan pensioensparen doen, denken maar beter twee keer na over het bedrag dat ze dit jaar storten. Het kan bepalend zijn voor de sommen die ze de volgende tien jaar mogen storten en het fiscale voordeel dat ze daarbij genieten. Spaargids.be legt uit hoe de vork aan de steel zit. -
Waarom drinken we altijd fruitsap op recepties? 5 cateraars aan het woord:“Het is een aanslag op je maag”
Als je dit weekend een babyborrel, trouw- of communiefeest op de planning hebt staan, is de kans groot dat ze je op de receptie cava, champagne of fruitsap aanbieden. Maar waarom is fruitsap altijd de enige non-alcoholische variant? En zijn er dan geen andere alternatieven? Onze journalist vroeg het aan cateringbedrijven over het hele land én ging op zoek naar de ideale tegenhanger.