Chef Dennis Broeckx van l'Epicerie du Cirque kan een keukenmachine al niet meer missen: “ik maak er zelfs de papjes voor onze kinderen in klaar."
Volledig scherm
PREMIUM
Chef Dennis Broeckx van l'Epicerie du Cirque kan een keukenmachine al niet meer missen: “ik maak er zelfs de papjes voor onze kinderen in klaar." © Getty Images / RV voor De Morgen

Gedaan met klonterende sauzen, maar investering van 1000 euro waard? Chef Dennis Broeckx over waarom een Thermomix (g)een plaats verdient in je keuken

Geen zin meer in kramp in de arm omdat je een eiwit moet opkloppen of omdat je een berg groenten moet snijden? Dan is een keukenrobot waarschijnlijk jouw heilige graal, of toch al zeker die van chef Dennis Broeckx van l’Epicerie du Cirque in Antwerpen: “ik ken geen enkele chef of hobbykok die er geen heeft”, klinkt het. Wat kun je er dan allemaal precies (niet) mee? En hoe weet je welk toestel je geld waard is? Dennis zoekt mee naar alle antwoorden én deelt 2 recepten om klaar te maken met de keukenmachine.