EXCLUSIEF. Binnenkijken bij driesterrenchef Viki Geunes in Zilte: hoe ziet een dag in een Michelinrestaurant eruit?

Met de uitreiking van de Michelinsterren in het vooruitzicht volgende week maandag, is het hoog tijd om eens te kijken hoe driesterrenchef Viki Geunes het afgelopen jaar zijn nieuwe bekroning beleefde. Hoe ziet een dag in het leven van een driesterrenchef eruit? Voor de gelegenheid gaf hij HLN Eten een exclusieve rondleiding in zijn Zilte in Antwerpen.

 1. Waar eet zanger Luc Steeno? “Hier kom je voor grootmoeders keuken om vingers en duimen bij af te likken”
  PREMIUM

  Waar eet zanger Luc Steeno? “Hier kom je voor grootmoe­ders keuken om vingers en duimen bij af te likken”

  In zijn nieuwe single zingt hij dat graag gaat “genieten met zijn tweeën” maar waar geniet de zanger Luc Steeno dan het liefst op restaurant? “Ik drink graag een goed glas wijn bij de maaltijd. Daarom tafel ik het liefst in eigen streek”, vertelt hij. “Drinken en rijden gaan niet samen, drinken en lekker eten gelukkig wel.” Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen in o.a. Meise, Brussel en Knokke-Heist.
 2. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.