Dominique Persoone test hamburgers van fastfoodketens
Volledig scherm
PREMIUM
Dominique Persoone test hamburgers van fastfoodketens © Steven Richardson

Dominique Persoone proeft hamburger met frietjes in 5 fastfoodketens en kroont één keten tot duidelijke winnaar: “Dit is fastfood op aanvaardbaar niveau”

Voor jou getestEen lekker stuk vlees tussen twee krokante broodjes waar de saus vanaf druipt als je erin bijt: voor veel mensen is een hamburger met frietjes hun favoriete fastfood. Maar waar eet je nu de lekkerste hamburger en de meest krokante frietjes? We stuurden chef Dominique Persoone op pad langs 5 bekende fastfoodketens in eigen land. Wie wint ‘the battle of the burgers’? En bij welke keten blijf je liefst zo ver mogelijk vandaan? “Hier zit zelfs een haar in de frieten, absoluut not done.

 1. Vlees, veggie én vis in ons HLN-weekmenu: deze 5 recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari & Jelle Beeckman verwarmen ieders foodie-hart

  Vlees, veggie én vis in ons HLN-weekmenu: deze 5 recepten van Piet Huysen­truyt, Sandra Bekkari & Jelle Beeckman verwarmen ieders foodie-hart

  Van veggie tot vlees én vis: dit weekmenu van onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman heeft voor ieder wat wils. Of waarom geen combinatie van vlees en vis? Piet combineert kip met heerlijke garnaaltjes: iets om van te smullen. Voor wie zin heeft in een gezond tussendoortje maakt Sandra Bekkari heerlijke brownies. Wedden dat je nooit meer 'normale' brownies verkiest als je deze hebt geproefd? Tot slot is er Jelle er to wrap up de week. Smakelijk!
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 1. Is een Leo gezonder dan een Olé? Ontdek in ons snackoverzicht van 32 chocoladesnacks welke de gezondste is

  Is een Leo gezonder dan een Olé? Ontdek in ons snackover­zicht van 32 chocolades­nacks welke de gezondste is

  Twix, Kinder Bueno, Mars, Snickers of Olé: zet een mandje vol chocoladesnacks op tafel en de kans is klein dat er nog iets overblijft. Lekker, maar niet bepaald gezond. Of is er een snack die toch net een tikkeltje gezonder is dan de rest? En is er een groot verschil tussen A- en huismerken? We verzamelden 32 snacks in een ultiem snackoverzicht. Diëtiste Sanne Mouha geeft uitleg. Ontdek hieronder welke de gezondste is.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.