Is een mengsel van zouten en druivensuiker het middel om van een vervelende kater af te raken?
Volledig scherm
Is een mengsel van zouten en druivensuiker het middel om van een vervelende kater af te raken? © Getty Images/Image Source

Deze zoutoplossing is het ultieme katermiddeltje volgens het internet, maar werkt het ook echt?

Als je TikTok moet geloven is ORS hét middel tegen een flinke kater. Het poeder, te koop bij de apotheek, wordt meestal gebruikt tegen uitdroging, bijvoorbeeld bij reizigersziekte of diarree. Maar klopt het wel dat het ook tegen een kater werkt? Of is dat een influencerfabeltje?

  1. 6x smakelijk aftellen naar Kerstmis met deze lekkere adventskalenders: ga jij voor elke dag een chocolaatje of voor een nieuwe koffiesmaak?

    6x smakelijk aftellen naar Kerstmis met deze lekkere adventska­len­ders: ga jij voor elke dag een choco­laatje of voor een nieuwe koffies­maak?

    Dankzij de Furoshiki Adventskalender van Thés de la Pagode tel je dagelijks af naar kerst met een heerlijk kopje thee erbij. Je ontdekt elke dag een andere theesoort of biogecertificeerde infusie. En om het aftellen net iets spannender te maken, vind je in 10 kalenders een bijzondere sleutel waarmee je een jaar lang gratis Thés de la Pagode kunt nippen.