Kledij: Pinko Antwerpen – Make-up: Belinda De Ryck
Volledig scherm
PREMIUM
Kledij: Pinko Antwerpen – Make-up: Belinda De Ryck © Steven Richardson

“Deze wijn van 7 euro krijgt een 8/10": onze huissommelier Sepideh proeft 20 rode wijnen

Geen feestdiner zonder een passende rode wijn. Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia proeft twintig rode wijnen en deelt zowel een 9/10 als een 5/10 uit. “Deze wijn heeft geurtoetsen van leder en natte pels. Ik ben er niet echt door gecharmeerd.”

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. “Niet alleen hapjes en aperitieven buiten, graag tussendoor ook nog eventjes afkoelen”: zo vier je veilige en gezellige eindejaarsfeesten
  PREMIUM

  “Niet alleen hapjes en aperitie­ven buiten, graag tussendoor ook nog eventjes afkoelen”: zo vier je veilige en gezellige eindejaars­fees­ten

  “Hoe minder volk, hoe beter”, luidt de kernachtige boodschap van viroloog Steven Van Gucht. Maar door de hoge besmettingsgraad volstaat dat niet voor een veilig feest in beperkte familiekring. Maar hoe organiseer je dat? We brachten alle praktische adviezen van onze experts bijeen in één artikel dat jou langs alle hindernissen gidst. Over welke zelftests wanneer, een CO2-meter of luchtreiniger, met tussendoor antwoorden op praktische vragen als “hoeveel personen per vierkante meter?”
 3. Van aperitief tot dessert: dit feestmenu van Sandra Bekkari maak je klaar met het hele gezin
  PREMIUM

  Van aperitief tot dessert: dit feestmenu van Sandra Bekkari maak je klaar met het hele gezin

  Samen tijd doorbrengen tijdens de feestdagen, dat kan ook in de keuken. In Scandinavië is het zelfs een echte feesttraditie: alle genodigden koken gezellig mee. Sandra Bekkari maakte daarom met haar hele gezin een heerlijk feestmenu klaar: een frisse cocktail en 4 makkelijke en kindvriendelijke gerechten waarmee je sowieso scoort. Als kers op de taart geeft Sandra nog enkele handige tips om zelfs de pubers mee aan de slag te krijgen in de keuken.
 4. PORTRET. Pas op zijn 18de belandde hij vanuit Georgië in ons land en sprak hij geen woord Nederlands. Vandaag is hij tweesterrenchef. Wie is Karen Torosyan?
  PREMIUM
  7

  PORTRET. Pas op zijn 18de belandde hij vanuit Georgië in ons land en sprak hij geen woord Nederlands. Vandaag is hij tweester­ren­chef. Wie is Karen Torosyan?

  Zelden een kok zo geëmotioneerd twee Michelinsterren zien ontvangen. Het leven van Karen Torosyan - dit jaar 43 - leest dan ook als een sprookje. Omdat zijn ouders op zoek gingen naar een beter leven, belandde hij op zijn 18de vanuit Georgië in ons land. Zonder één woord Frans of Nederlands in zijn bagage. En dus begon hij als afwasser bij een brasserie. Vandaag is hij in datzelfde Brussel tweesterrenchef in ‘Bozar Restaurant’: “Alleen maar omdat mijn ouders een beter leven voor hun kinderen wilden.”