Wat kan je allemaal eten en drinken op Rock Werchter? En voor hoeveel geld? HLN Eten deelt een complete eetgids met alle prijzen en details.
Volledig scherm
PREMIUM
Wat kan je allemaal eten en drinken op Rock Werchter? En voor hoeveel geld? HLN Eten deelt een complete eetgids met alle prijzen en details. © Joel Hoylaerts

De ultieme festival-eetgids voor op Rock Werchter: wat kan je allemaal eten op het festival en wat kost je dat?

Een fris pintje of een lekkere maaltijd kan niet ontbreken op de festivalwei, maar wat staat er allemaal op het menu van Rock Werchter? Hoeveel kost een maaltijd? En waar vind je het goedkoopste pintje? Onze journaliste zoekt de prijzen en het aanbod uit op de wei voor de traditionele fastfood-liefhebbers en de rasechte foodies. Ontdek de volledige menukaart in het artikel: van frietjes met stoofvlees voor 10,50 euro tot mosselen voor 17,50 euro.

 1. Dermatologen zien ‘Margarita brandwond’ opduiken: wat is dat en hoe kan je het vermijden? “Blijft soms weken tot maanden zichtbaar”

  Dermatolo­gen zien ‘Margarita brandwond’ opduiken: wat is dat en hoe kan je het vermijden? “Blijft soms weken tot maanden zichtbaar”

  Op TikTok gaat het verhaal van het drinken van een cocktail met een pijnlijke afloop viraal. Een meisje getuigt hoe ze na een drankje met limoen plots donkerkleurige, pijnlijke plekken rond haar mond opmerkt. De oorzaak volgens de dokter: fytofotodermatitis. Maar hoe ontstaat die huidallergie? En wat heeft die limoen daarmee te maken? Dermatoloog Thomas Maselis legt het voor ons uit. “Alleen wat limoensap dat aan je handen blijft plakken in de zon is al voldoende.”
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.